ADANA / YÜREĞİR - Yakapınar Peyami Safa İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. Yılı ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Proğramı okulumuzda yapılmıştır.Proğramın hazırlanmasında ve etkinliklerde görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 1B Sınıfı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Okuma Bayramlarını Gerçekleştirdiler.Öğrencierimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Öğretmenimiz Nursel ÖNAL'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinin ve bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız.

Ara

12-18 Aralık Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası Okulumuzda Etkinliklerle Kutlandı.

Ara

Bu anlamlı gün vesilesiyle başta Başöğretmen'imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve görevleri başında şehit düşen aziz öğretmenlerimizi saygıyla yâd ediyoruz.Tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, öğretmenler gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sizlerin emekleriyle yetişen öğrenciler, sizin gibi öğretmenlere layık bireyler olma yolunda ilerler.

Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. Yıldönümünde milletçe saygıyla yâd ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Okulumuzda Öğrenci,Öğretmen ve Velilerimizin katılımı İle Coşkuyla Kutlandı.Kutlama Programında Görev Alan Öğrencilerimize,Öğretmenlerimize Çok Teşekkkür Ediyoruz Emeklerine Sağlık.Nice 100. Yıl Kutlamaları Dileklerimizle Herkesin Cumhuriyet Bayramını Kutlarız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Okulumuz Panoları Öğrencilerimizin Yapmış Olduğu Çalışmalarla Doldu.Emeği Geçen Tüm Öğretmenlerimizin ve Öğrencilerimizin Emeğine Sağlık.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA İKAZ-ALARM TATBİKATI VE PERSONEL TAHLİYE TATBİKATLARI YAPILMIŞTIR.

Ekm

Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencileri ve Sınıf Öğretmeni Nagihan ESER 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri Çerçevesinde  Tüm Hayvanları Korumanın Öneminden Bahsederek  Sınıflarda Bilgilendirmeler Yaparak Öğrenci Arkadaşlarına Bu Konuda Farkındalık Uyandırmaya Çalıştılar. Ayrıca Sokak Hayvanları İçin Hazırladıkları Mamaları Sınıf Öğretmenlerine ve Arkadaşlarına Hediye Ettiler.Bu Çalışmalar İçin 3/B Sınıfı Öğretmenimize ve Öğrencilerine Teşekkür Ediyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI PROGRAMI OKULUMUZDA YAPILDI.

May

06-12 MAYIS 2023 KARAYOLU TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YÜREĞİR JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN OKULUMUZDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BİLGİLENDİRME VE SEMİNER VERİLMİŞTİR.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla okulumuz öğretmenleri sınıflarında öğrencilerine İSG Okul Uygulamarı animasyonlarını ve çizgi filimlerini seyrettiler.Daha sonra öğremcilerimiz resim çalışmalarını sergilediler.Etkinliklere katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 2/B Sınıfında yapılan İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında derece yapan öğrencilerimizi tebrik ediyor.Başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.Sınıf Öğretmenimiz Nagihan ESER'e bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılı Kutlamaları Okulumuzda Yapılan Törenle Kutlandı.